We Park You Fly

Slip for at lede efter en parkeringsplads - Lad os parkere bilen for dig!

Hvorfor skal jeg vælge We Park You Fly?

Med We Park You Fly slipper du for at lede efter en parkeringsplads og kan i stedet lade os parkere bilen, så du kan komme hurtigt afsted på rejsen.

  • We Park You Fly koster fra 899,- pr. uge
  • Kom hurtigere afsted på rejsen
  • Servicen er kun tilgængelig ved online booking
  • Aflever din bil til os mellem kl. 04:00 - 16:00 alle ugens dage
  • Du kommer hurtigt hjem, da din bil holder i tæt gåafstand til terminalen.

Sådan gør du

Når du ankommer til lufthavnen, skal du aflevere din bil til vores medarbejder i parkeringsanlægget P4 stueetagen, der ligger lige overfor Terminal 2, og som er et af lufthavnens bedst placerede parkeringsanlæg. Indkørslen finder du i den vestvendte ende af P4. Hvis du kommer fra Ellehammersvej, så tag 3. afkørsel i rundkørslen. Kommer du direkte fra motorvejen, skal du tage 2. afkørsel i rundkørslen. Hold herefter til venstre og følg skiltningen til We Park You Fly.

Vi sørger for, at medarbejderen står klar til at tage imod dig og din bil på dit forventede ankomsttidspunkt, så du kun skal huske din bagage, og derfra gå direkte hen til check-in. Parkeringsmedarbejderen sørger dernæst for at finde en parkeringsplads til din bil på Københavns Lufthavns område. Når du kommer retur, afhentes nøglen hos servicevagten, hvis kontor ligger til venstre, når du kommer ud i ankomsthallen i Terminal 3. Din bil vil stå klar til dig i et parkeringsanlæg, der er placeret tæt på terminalerne (enten P4, P6 eller P8), så du hurtigt kan komme hjem fra din rejse.

Vær opmærksom på

Såfremt du ankommer tidligere end forventet, skal vores parkeringsservice kontaktes, da der ellers må forventes ventetid i forbindelse med, at din bil køres frem til parkeringsanlægget. Kontakt servicevagten enten telefonisk på +45 32 31 29 02. eller ved opkald fra indkørselsanlægget. CPH er ikke ansvarlig for tyveri eller skader, der pådrages bilen efter bilen er parkeret af vores parkeringsmedarbejder på Københavns Lufthavns område. CPH anbefaler derfor alle kunder at tegne en kaskoforsikring, der dækker skader, der pådrages bilen imens den er parkeret på Københavns Lufthavns område. Du har undersøgelsespligt i relation til bilens stand ved tilbagelevering af bilen. Undersøgelse af bilens stand skal ske inden du forlader CPH’s område. Du skal straks reklamere over for CPH i tilfælde af skader som følge af CPH´s håndtering af bilen. Husk at fremvise billedlegitimation ved afhentning af din bilnøgle.

Find vej til We Park You Fly

P4 ×

Kampagne - P4

We Park You Fly - P4

3 min. gang til terminalen

Indendørs parkering

Terminal 2
Terminal 3
map
  • P We Park You Fly