Priser & Produkter

Se og læs mere om vores priser og produkter her. 

Ofte stillede spørgsmål

Se flere spørgsmål og svar
Kan jeg bestille en bestemt parkeringsplads?

Nej, det er desværre ikke muligt at bestille bestemt plads, men vi garanterer at der er plads til dig i det parkeringsanlæg hvor du har reserveret.

Kan jeg fortryde min reservation?

Ja, du har altid 14 dages fortrydelsesret fra reservationsdagen. Efter 14 dage er reservationen bindende, medmindre du har tilkøbt vores refunderingsgaranti. Med en refunderingsgaranti kan du til hver en tid få alle dine penge refunderet hvis du skulle blive nød til at aflyse.

Hvordan fungerer QR koden?

Du skal bruge den QR kode, som du får tilsendt i bekræftelsesmailen til at komme ind og ud af det valgte parkeringsanlæg, når du kører frem til anlægget er der en lille scanner som du holder koden op foran. Din kode identificeres og du lukkes ind på anlægget. Du kan både holde din smartphone op foran scanneren eller printe din bekræftelse og medbringe koden på papir. Det er op til dig. For at hjælpe dig lidt på vej har vi lavet en film, som du kan se her.

ekstra-services-2.jpg

Kom retur til ren luksus

Når du parkerer i lufthavnen, kan du forkæle din bil under rejsen. På den måde sparer du en masse tid mens du rejser. Du kan for eksempel komme retur til en skinnende ren bil.

Læs mere her