Undgå stress under din rejse

Der findes mange måder hvorpå du kan forberede dig på din rejse. Vi giver dig her en guide til hvordan du lettest undgår de stressede situationer, som kan opstå i en lufthavn. Du kan også læse om fordelene ved at tage bilen til lufthavnen.

Der er visse ting der går igen, når man spørger de rejsende ved Københavns Lufthavn om, hvad der gør dem særligt stressede under rejsen. Vi giver dig her gode råd til hvordan du undgår stress under din rejse.
Vær på forkant med tiden

Mange rejsende oplever at have glemt at få pakket det hele ned i deres taske inden afrejse. Det kan være enormt stressende at stå i lufthavnen og opdage, at man eksempelvis har glemt pas eller børnenes badetøj. Derfor er det en god idé at pakke dagen før afrejse og lave en checkliste, så du husker det hele. Derudover bør du overveje hvilke ting du vil have med som håndbagage, så du ikke risikerer at stå i den situation at skulle pakke om i lufthavnen.
 
Det kan derudover varmt anbefales at man tager hjemmefra i god tid, så man stadig når flyet selvom der skulle være forsinkelser undervejs til lufthavnen. Skal du rejse tidligt om morgenen kan du med fordel sætte et ekstra vækkeur, så du er helt sikker på at komme op til tiden. Tag eventuelt lidt tidligere ud til lufthavnen, så du har tid til at shoppe og besøge en af lufthavnens mange caféer og restauranter.

Hav al information om rejsen på dig

Sæt dig allerede på forhånd ind i hvilken terminal du skal checke ind fra, og hvornår du skal checke ind. For at undgå stress, kan det også være en god idé at have printet alle rejseinformationer hjemmefra, så du hele tiden kan se hvornår og hvor flyet afgår fra. Derudover bør du også have dit pas på dig hele tiden, da du skal vise det ved check-in skranken og ved evt. køb i Tax Free. Du kan dog spare dig selv for tid og stress, ved at forudbestille dine Tax Free varer online hjemmefra.
 
Vælger du at købe dine varer i Tax Free området tilbyder vi dig, at du kan afhente dine varer når du kommer hjem fra ferien med ”Pick Up On Return”. Med Pick Up On Return får du en kvittering på de varer, som du har købt i Tax Free-området, så du kan afhente dem ved Tax Free shoppen, der hvor du får udleveret din bagage, når du ankommer fra din rejse igen.
Bestil dine Tax Free varer her

Tag bilen til lufthavnen

Der er mange måder at komme til lufthavnen med offentlig transport, men prismæssigt kan det hurtigt blive dyrere at tage toget eller taxa, end at tage bilen til lufthavnen, hvis I er et par eller har hele familien med. Derudover kan det være stressende at skulle skifte transportmiddel undervejs, samt at sørge for at huske at få al bagage med. Vi anbefaler derfor at du tager bilen til lufthavnen. Københavns Lufthavn har mange forksellige parkeringsprodukter, heriblandt ”We Park You Fly”, hvor du afleverer din bil tæt på terminalen og går direkte ind i terminalen. På den måde undgår du at skulle lede efter en parkeringsplads, ved at lade os parkere bilen for dig.
Du kan læse mere om We Park You Fly her

Slap af i vores lounge

CPH Apartment er en lounge der er indrettet som en klassisk, københavner herskabslejlighed. Her får du en helt uformel og afstressende begyndelse på din rejse. Loungen er åben for alle rejsende, uafhængig af flyselskab og type af kreditkort. I loungen kan du blandt andet nyde et let måltid, frisk frugt, internationale aviser og magasiner samt varme og kolde drikke. Loungen finder du efter sikkerhedskontrollen i Terminal 2.

Download vores app

Du kan med fordel downloade CPH Airport appen hvis du vil være på forkant med stress i lufthavnen. Med appen kan du hurtigt se eventuelle ændringer i afgangstiderne og lign. Derudover kan du nemt booke og betale for en parkeringsplads i lufthavnen. Du kan også se hvor langt der er til din gate, fra det sted hvor du er i lufthavnen, og dermed nemt planlægge hvornår du skal går hen til gaten for at være der til tiden.
Læs mere om CPH Airport appen her