Travlt efterår på parkeringsanlæggene!

Efteråret er over os og det er lig med stor travlhed i Københavns Lufthavn. Uge 42 er den travleste uge på året – især når det kommer til parkeringsanlæggene. Det er derfor en god idé at bestille en parkeringsplads på forhånd.

Reservér din parkering - så er du garanteret en plads

Da vi går én af årets travleste rejseperioder i møde, kan du ikke være sikker på at få en parkeringsplads, hvis du ikke har reserveret på forhånd. Derfor anbefales det, at du booker hjemmefra, så du er sikret en plads. Når du booker online, får du tilmed den bedste pris sammenlignet med almindelige indkørselspriser. Alt afhængig af dine behov, kan du vælge mellem Budget-, Standard- og Direct parkering samt We Park You Fly.

Du kan booke din efterårsparkering her

Lad os parkere bilen for dig med We Park You Fly

Ønsker du at komme nemt og hurtigt afsted på rejsen, så er CPH’s valetparkering en god mulighed. Med We Park You Fly parkerer CPH bilen for dig. Det eneste du skal gøre er at aflevere bilen til os, og så kan du gå direkte hen til check-in. Så slipper du for at lede efter en plads og du kommer hurtigt og nemt afsted på rejsen. Du kan booke We Park You Fly i uge 40-42 for 999 kroner pr. uge.

Book We Park You Fly her

Tag hjemmefra i god tid

Skal du rejse i efteråret, er det med andre ord en rigtig god ide at tage dine forholdsregler. Tager du bilen er det en god idé at booke tidligt. Det er også en god idé at tage hjemmefra i god tid, da der kan være tæt trafik i og omkring lufthavnen i den travle periode.

Klik her og book din parkering online