Tager du den smarteste vej til lufthavnen?

Det kan være svært at regne ud, hvordan du hurtigst, billigst og mest komfortabelt kommer til lufthavnen. Nu kan du nemt og hurtigt se hvordan du får den bedste start på rejsen. Er det i bilen? Er det med toget? Eller med taxa? Find ud af det her og lær mere om Traveljoyment!

Transportberegneren giver dig overblikket

Hvad enten du skal hente, bringe eller rejse, så har du masser af muligheder for at komme både til- og fra Lufthavnen! Metro, InterCity-tog, motorvej, Øresundsbron og cykelstier forbinder Lufthavnen med hele Danmark. Det kan derfor være svært at regne ud hvordan man kommer smartest til Lufthavnen. Med Transportberegneren får du på en sjov, interaktiv og informativ måde et overblik over de mange transportmuligheder, samt hvilken mulighed der passer bedst til dig og dine behov. Det eneste du skal gøre er, at indtaste en adresse, antallet af rejsende og afrejsedagen - så sørger vi for udregningen, så du ved hvordan du kommer bedst til Lufthavnen.

Rejsen starter jo ikke i Lufthavnen, men allerede derhjemme, når man bestiller flybilletten på computeren. Her vil vi gerne hjælpe til, så folk også i god tid får planlagt, hvordan de skal komme ud til Lufthavnen. Vores beregner giver et hurtigt overblik over, hvor lang tid det tager og hvad det koster at tage hele turen fra hoveddøren til check-in-automaten
- siger Peter Krogsgaard, der er kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

Traveljoyment er en vigtig del af rejsen

Foruden rejsetid og omkostninger tager beregneren også højde for komfort. Alle disse parametre har indflydelse på hvilket transportmiddel du bør vælge. Derfor introducerer vi Traveljoyment, som kort sagt tager højde for alle parametre og giver hver enkel transportmulighed en score, som du let kan forholde dig til. Så hvordan kommer du bedst til Lufthavnen? Tag en virtuel tur igennem byen og se hvordan du får mest muligt Traveljoyment med Transportberegneren. 

Se om det er bilen, taxaen, cyklen eller offentlig transport som er smartest for dig her

På gensyn i Københavns Lufthavn!