Området foran Terminal 2 er under forandring

I år er der sket store ændringer i området foran Terminal 2. Disse ændringer har en stor indflydelse på parkeringsområderne P4 og P6. Her og får du det fulde overblik.

Korttidsparkering og afsætning i P4 stueetagen

Efter længere tids renovering er P4 stueetagen åbnet op igen i en ny og optimeret udgave. Rejser du ofte har du med garanti lagt mærke til, at der er sket ændringer i området foran Terminal 2. Området giver en mere flydende trafik for især "Kiss & Fly"- og korttidsparkanter, så det er nemmere at komme hurtigt til og fra lufthavnen. Det betyder, at du nu skal køre til den vestlige ende af P4 hvis du skal sætte passagerer af.

Den nye P4 stueetage giver dig:
  • Nye "Kiss og Fly" afsætningsspor med bedre flow
  • Handicapparkering med call point i overdækket område
  • Korttidsparkering tæt på terminalerne
We Park You Fly flytter ind i P4 Stueetagen

Fra d. 1 juli 2016 flytter We Park You Fly op på gadeplan, og er ikke længere at finde i P6. Med We Park You Fly slipper du for at lede efter en parkeringsplads og kan i stedet lade os parkere bilen, så du kan komme hurtigt afsted på rejsen.

Sådan finder du vej til P4 stueetagen:

På nedenstående kort finder du vores parkeringsanlæg med afsætning og korttidsparkering.

personaleparkerig_kissfly.jpg

*Indkørslen til både "Kiss & Fly" og Korttidsparkering er nu i den vestvendte ende af P4. Hvis du kommer fra Ellehammersvej, så tag 3. afkørsel i rundkørslen. Kommer du direkte fra motorvejsafkørslen skal du tage 2. afkørsel.

P6 forplads lukket

Som følge af områdets renovering lukkes P6 forplads. Hvis du er vant til at benytte P6 forplads til f.eks korttidsparkering, skal du fremover benytte enten P8 forplads (på modsatte side af Terminal 3) eller det nye førnævnte område i P4 stueetagen. P6 forplads lukkede permanent d. 6/3 2016.

OBS: Vi oplever i øjeblikket stor travlhed i vores parkeringsanlæg. Det er derfor en god idé at booke parkering på forhånd, da det er den eneste måde, du kan være sikker på at få en plads. Book her!

På gensyn i Københavns Lufthavn!