Ny CPH App med forbedret parkeringsfunktion!

Vi har i august udgivet en stor opdatering til vores CPH Airport App. Med denne opdatering, bliver din oplevelse i lufthavnen bedre og mere overskuelig fremover. Du kan blandt andet reservere og betale din parkering direkte i appen.

Få en bedre oplevelse i Lufthavnen

Nu kan du få det bedste ud af dit besøg i Københavns Lufthavn! Den nye 3.0 opdatering af CPH Airport App kommer i et nyt og mere brugervenligt design og indeholder en masse fede features, heriblandt et helt nyt parkeringsområde der gør det hurtigere og nemmere for dig at bestille og finde den rigtige parkering.

CPH Airport App, der findes på dansk og engelsk, indeholder blandt andet:

  • Hjemmeskærm med den vigtigste information
  • Push-opdateringer på afgange og ankomster
  • Oversigt over afgange og ankomster
  • Integreret parkering med booking og betaling
  • Bedre wayfinding når du er i lufthavnen – oversigt over butikker, spisesteder og parkering
  • Stor oplevelsesguide – med anmeldelser af spisesteder
  • Advantage – til dig som nyder alle fordelene af at være medlem
  • Tax Free – en hurtig genvej til CPH’s shop hvor du kan se vores produktudvalg og forudbestille
Book og betal din parkering i appen

Med den nye opdatering har du mulighed for at booke og bestille parkering og ekstra services direkte i appen. På den måde sparer du en masse tid, og du får samtidig et stort overblik over dine bestillinger. Er du logget ind som Advantage-medlem, kan du ligeledes få medlemsrabatter, når du bestiller parkering igennem appen.

Sådan gør du:

Steps

Step 1: Indtast datoer og tidspunkt for ankomst. Husk at du skal bestille minimum 2 timer før ankomst.

Step 2: Vælg herefter parkeringskategori- og anlæg. Søgeresultatet vil vise alle ledige anlæg og priser.

Step 3: Her kan du vælge Ekstra Services, så som Bilpleje, Hjulskift og Serviceeftersyn

Step 4: Indtast dine betalingsoplysninger og godkend. Herefter vil din booking-bekræftelse fremgå på forsiden i appen

Få overblikket - hurtigt og nemt

I forbindelse med lanceringen af den nye opdatering, tog vi kontakt til en af folkene bag appen. CPH’s Digital Business Development Manager, Niels Frøhlke udtaler:

Vi har med 3.0 opdateringen af CPH Airport App ændret på strukturen af selve applikationen. Den første skærm, som brugeren møder, er ”home” skærmen, der fungerer som en opslagstavle for den information, passagererne kan bruge på sin rejse igennem lufthavnen – herunder også parkeringsreservationer. Vi har med den nye opdatering integreret parkeringsbooking og betaling i applikationen, hvilket gør det nemt for brugeren og samler alle aktiviteter i én App

Hvad enten du skal booke din parkering, bestille Tax Free, tjekke flytider eller finde din gate – så er den nye CPH App god at have ved hånden. Du får med andre ord det fulde overblik både før, under og efter din rejse.

Så hvis du endnu ikke har opdateret din CPH App, så gør det inden dit næste besøg i Københavns Lufthavn. Hvis du endnu ikke har appen på din smartphone, kan den hentes gratis til både iOS, Android.

applegoogle