CPH støtter LittleBigHelp i kampen mod fattigdom

CPH Parkering har igen i år indgået et samarbejde med velgørenhedsorganisationen LittleBigHelp, der arbejder for at skabe en bedre fremtid for de mange gadebørn der lever i Kolkata, i det nordøstlige Indien. Formålet er at skabe bedre muligheder for de fattigste børn i form af blandt andet at give dem uddannelse og sundere leveforhold.

LittleBigHelp gør en forskel

LittleBigHelp blev stiftet i 2010 og er i dag en etableret velgørenhedsorganisation med over 70 ansatte, som arbejder med at bygge skoler og børnehjem til de mange forældreløse børn. Overskuddet går ubeskåret til LittleBigHelps projekter som blandt andet:

  • - Open Shelter for hjemløse drenge
  • - Skole og hjem for børn med særlige behov
  • - Boys´ home for tidligere gadebørn
  • - Girls´ home for udsatte piger
- Adult Learning Center for uudannede kvinder i slummen
Storslået gallaaftenen med masser underholdning

For 6. år i træk inviterer LittleBigHelp til en storslået aften for dig, dine kunder, partnere eller medarbejdere. Det bliver en aften med underholdning i særklasse med en festlig auktion over attraktive donationer, intimkoncert med Hej Matematik, operasanger og skuespiller Joachim Knop og Hanne Vinsten. Klassens Tykke Dreng sørger for aftenens underholdning. LittleBigHelps stifter Lisbeth Johansen vil fortælle gribende og hjertevarmt om indiske gadebørns vilkår, og hvilken forskel du gør ved at støtte op om LittleBigHelps Velgørenhedsgalla. Det hele bliver bundet sammen af aftenens konferenciers: Ulla Essendrop & Peter Møller.

Læs mere om gallaaftenen her
Kom med til gallaaftenen

Velgørenhedsarrangementet ender ud i en auktion sidst på aftenen, hvor deltagerne af arrangementet kan byde ind på produkter som virksomhederne har doneret. Københavns Lufthavn støtter op omkring det arbejde som LittleBigHelp gør for at hjælpe de børn, der har allermest brug for den. Derfor udlodder CPH parkering 4. stk årskort som giver adgang til de bedst placerede parkeringspladser i hele lufthavnen. Årskortene giver adgang til P6 og P8 som ligger lige ved check-in. Årskortene har en værdi af 31.700 kr. pr stk. Arrangementet finder sted d. 24/10-15 på Mariott Hotel i København.

Du kan læse mere om arrangementet og LittleBigHelps arbejde her