Indenrigsterminalen er flyttet

Fra den 29. marts 2015 flyttes alle indenrigsflyvninger fra Terminal 1 til Terminal 2 og 3. Det betyder, at du får en masse nye fordele i forbindelse med parkering.

Hvad betyder det for din parkering?

Skal du skifte fly fra indenrigs til udenrigs eller omvendt, bliver det fremover nemmere og hurtigere. Vi samler nemlig al flytrafik, Check-in, Security, Afgang, Ankomst og Bagage i Terminal 2 og 3. Både indenrigs og udenrigs. 

Det bliver derfor lettere at komme til og fra lufthavnen. Kører du i bil, kan du parkere i P5, P9, P10 og P12 til samme pris som i P1. Derudover har du mulighed for at holde i kælderen lige under terminal 3, hvor vi både tilbyder direct-parkering samt vores valet produkt We Park You Fly

P1 lukker ikke

Det parkeringsanlæg som ligger ved terminal 1 lukker ikke. P1 er forsat et parkeringsanlæg og er nu idealt til eksempelvis langtidsparkering.

Bilpleje og andre services

Når du parkerer ved terminal 2+3, har du mulighed for at nyde godt af vores ekstra services. Mens du er afsted på din rejse, kan din bil blandt andet få:

  • En grundig rengøring
  • Et aircondition tjek
  • En undervognsbehandling
  • Repareret stenslag
TAXFREE & SHOPS

Som indenrigspassager kan du nu også handle alle varer i vores TAX FREE-butikker eller bestille dem hjemmefra via TAX FREE-butikken  

Få mere information om vores ekstra services samt parkering i lufthavnen her