Derfor er lufthavnsparkering den billigste løsning

Der er mange fordele ved lufthavnsparkering frem for at tage offentlig transport eller taxa, når du skal flyve fra Københavns Lufthavn. Læs her om fordelene ved at tage bilen.

Mange tror at det er nemmest og billigst at tage bus, tog eller taxa når man skal ud til Københavns Lufthavn. Men det er ikke altid tilfældet. I mange tilfælde, især for par eller børnefamilier, kan det være en fordel at tage bilen, da billetterne til toget kan løbe op. Især hvis man bor uden for København.

Bilen giver dig frihed

Bilen giver dig også større frihed til selv at bestemme hvornår du vil tage hjemmefra. Anderledes er det med toget, hvor du skal tilpasse dig afgangstiderne og måske endda skifte undervejs. Har man børn og flere stykker bagage, kan en togrejse godt blive en stressende begyndelse på ferien, hvorimod det er nemmere at transportere både børn og meget bagage i bilen. At tage en taxa kan være et alternativ, men prisen løber hurtigt op og det kan gøre turen til og fra Københavns lufthavn til en meget dyr fornøjelse.

Nedenfor ses resultatet af en undersøgelse, som Københavns Lufthavn har lavet, for hvor meget en familie på to voksne og to børn fra Holte skal betale for at komme til lufthavnen afhængigt af hvilket transportmiddel de vælger:

Scenarie: 2 voksne og 2 børn (over 12 år). Én uges rejse fra CPH

Startdestination: Toftevej i Holte

Slutdestination: Terminal 3, Københavns Lufthavn

Distance: 41,2km hver vej

Transportmiddel  

Off. transport

(langsomste)

Taxa

(hurtigste)

I egen bil

(billigste)

 

Pris pr. voksen: 84 for 7 zoner

Kørsel: 32 min hver vej

Benzinudgift: 31 kr. hver vej (jf. vejpriser.dk)

 

Pris pr. barn: 42 for 7 zoner

Udgift: 685 kr. hver vej (jf. taxapriser.dk)

Tid: 33 min til P17 + 12 min i gratis terminalbus (inkl. ventetid)

 

Tid: 78 min hver vej (bus+tog)

Hurtigste alternativ

Budgetparkering (P17) i én uge: 360 kr.

Pris (tur/retur)

504 kr.

1370 kr.

422 kr.

Tid (tur/retur)

156 min.

64 min.

89 min.

Med We Park You Fly parkerer vi bilen for dig

Mange frygter at stå i en situation hvor de ikke kan finde en parkeringsplads i Københavns Lufthavn, og på den måde misse deres fly. Når du parkerer i Københavns lufthavn slipper du for denne bekymring, da du allerede kan bestille en parkeringsplads hjemmefra og på den måde være sikker på at kunne parkere, når du når frem. Faktisk er lufthavnsparkering blevet så enkelt, da We Park You Fly parkerer bilen sikkert for dig og afleverer nøglerne til dig når du lander i København igen.

Du kan læse mere om parkering i Københavns lufthavn her

Når du planlægger hvordan du skal komme til lufthavnen bør du samtidig også overveje hvordan du nemmest kommer hjem fra lufthavnen, når din ferie er slut. Oftest er man meget træt og vil gerne hurtigt hjem, hvis man har rejst længe. Derfor kan lufthavnsparkering være den mest komfortable løsning til ferien, frem for at skulle hjem med toget.Få et servicetjek på din bil mens du er væk

Når du parkerer i Københavns Lufthavn kan vi samtidig sørge for et servicetjek på din bil mens du er væk. På den måde kan du få ordnet alt det praktiske med bilen mens du er ude og rejse. Derudover tilbyder vi dig tre forskellige parkeringskategorier. På den måde kan du vælge den parkeringsløsning, der passer lige netop dine behov. De tre kategorier hedder budget, standard og direct.


Læs mere om de forskellige services fra CPH parkering her