CPH Parkering takker for i år!

2015 blev på mange måder et spændende og travlt år for Københavns Lufthavn. CPH parkering takker for et godt år og ser frem imod et spændende 2016!

Det travleste år nogensinde!

Er du en af de mange rejsende som i det forgangne år har parkeret i Københavns Lufthavn? Så vil vi gerne sige tak for i år og på gensyn i 2016.

Som forventet, blev 2015 på mange måder et rekordår i lufthavnen. CPH Parkering havde det hidtil travleste år med det højeste antal parkeringer nogensinde. Og 2016 bliver nok ikke anderledes. Det er derfor en rigtig god idé at booke din parkering online næste gang du rejser fra Københavns Lufthavn. Så er du sikret en plads – og du får tilmed altid den bedste pris.

Book parkering fra 360,-/uge til din næste rejse her

I det forgangne år er der sket en masse på parkeringsområdet. Vi har blandt andet begyndt en omfattende ombygning af P4, hvilket har betydet, at vores handicapparkeringspladser er blevet flyttet til P5. Ligeledes har vi fejret 90 års fødselsdag lukket ned for vores indenrigsterminal, hvilket har betydet at P1 nu fungerer som et anlæg til langtidsparkering og kan bookes til kun 649,-/uge. Sidst men ikke mindst har We Park You Fly gennemgået en make-over i december med julepynt og uddeling af gaver.

I det kommende år går vi et spændende år i møde med masser med en masse projekter, events og ikke mindst en ombygget stueetage på P4, som sikrer at du hurtigere og nemmere kan komme til og fra lufthavnen. Følg med løbende her på siden.

Endnu engang tak for i år. Vi ses i 2016. Godt nytår!

Du kan læse mere om parkering i Københavns lufthavn her