Book din parkering i god tid op til sommerferien!

Sommerferien lurer lige om hjørnet, og det gør din flyrejse også. Ankommer du til lufthavnen i bil, skal du sørge for at booke parkering i god tid, hvis du vil være sikker på at få en god plads.

Er du en af de heldige danskere, der hopper på et fly i sommerferien, skal du være opmærksom på, at der er rift om parkeringspladserne i højsæsonen. Derfor skal du booke en plads i god tid, for at få glæde af de mest fordelagtige priser. Samtidig sikrer du også din bil en god og tryg plads, mens du nyder sommeren i udlandet. Priserne starter fra 360,- pr. uge.

Hurtigt udsolgt i højsæsonen

Booker du parkering online, får du også et overblik over dine muligheder. Måske foretrækker du at holde tæt på terminalen? Det kan også være, at du gerne vil have en af vores medarbejdere til at parkere bilen for dig, så du hurtigt kan checke ind? Uanset dine præferencer, kan du nemt booke parkering online, der passer til dine behov. Men husk at booke i god tid, da der er travlt på parkeringsanlæggene i højsæsonen – og de bedste pladser bliver hurtigt udsolgt.

Stil krav til din komfort – og få mere ud af din parkering

Tager du bilen til og fra lufthavnen, får du mere frihed, og du slipper for at være afhængig af offentlig transport og ufleksible køreplaner. Du styrer selv, hvornår du kører hjemmefra og du kan nemt komme hjem igen – også selvom du lander i lufthavnen på skæve tidspunkter af døgnet. Din bil står parkeret trygt  på vores parkeringsanlæg, og når du booker online er du sikker på at få en plads og den bedste pris!

Mens din bil holder parkeret i lufthavnen, kan du også nyde godt af lidt ekstra fordele til glæde for dig og din bil. Du kan f.eks. bestille bilpleje, og komme hjem  til en skinnende ren bil. Så er både dig og din bil ladet op med ny energi efter ferien.

Se dine fordele og book din parkering til rejsen her