Book din parkering på det nye budgetanlæg P19 i dag!

Allerede i dag har du mulighed for at booke parkering på det nye parkeringsanlæg P19 med indkørsel fra februar 2017

1.600 budgetparkeringspladser klar til sommersæsonen

Skal du ligesom mange andre rejse til sommer og foretrækker du at parkere i lufthavnen? Så kan du se frem til 1.600 nye parkeringspladser med pris fra 360 kroner om ugen. Tilsammen vil de 1.600 nye parkeringspladser udgøre lufthavnens nye budgetanlæg P19, som er placeret på Kystvejen i forlængelse af P17. P19 bliver det tredje budgetparkeringsområde, der sammen med P15 og P17 tilbyder lufthavnens billigste parkeringspriser, hvilket gør det endnu nemmere for dig at finde en parkeringsplads til din rejse.


Book i god tid – budgetanlæggene er de mest benyttede i CPH

Selvom P19 ikke står klart endnu, har du allerede nu mulighed for at booke din parkeringsplads i dag, hvis du skal rejse fra den 8. februar og frem. Efterspørgslen på budgetparkering, har i takt med den store passagervækst i lufthavnen, været stigende hvilket har gjort budgetanlæggene P15 og P17 til nogle af de mest benyttede parkeringsanlæg. Derfor er det også vigtigt, at du booker i god tid for at få de fordelagtige priser, som der tilbydes på P19.


Kortere ventetid på terminalbusserne

På grund af udvidelsen af lufthavnens parkeringsområde og den store efterspørgsel på budgetanlæggene vil terminalbussernes tider også ændres. Dette betyder, at busserne kører hvert. 10. minut fra januar 2017, hvilket giver dig mulighed for at komme hurtigere frem til din destination.

Klik her og book din parkering i dag