Biludlejning er flyttet!

Biludlejningsselskaberne er flyttet til det tidligere parkeringsanlæg P1. Dette betyder, at P1 er lukket som Standard anlæg, mens P10 åbner op for flere p-pladser med kortere gåafstand til lufthavnens Terminal 2 og 3.

Nyt Car Rental Centre for biludlejning

Når du skal hente eller aflevere din udlejede bil i Københavns Lufthavn, skal det fremover ske i det nye Car Rental Centre. Car Rental Centre er beliggende i det tidligere Standard parkeringsanlæg P1, som nu er bygget om til biludlejning. Tidligere har biludlejningsselskaberne som Avis, Sixt, Europcar, Hertz, Budget og Enterprise været placeret i arkaden mellem Terminal 2 og 3, men ved at flytte selskaberne til det ny ombyggede Car Rental Centre er det nu blevet muligt at booke, hente og aflevere din udlejningsbil på samme sted.

 Læs mere om Car Rental Centre, biludlejning og åbningstider her.
 

Sådan finder du vej

Når du skal ud til Car Rental Centre, er det nemmest at tage en af lufthavnens gratis terminalbusser, der kører hvert 10. minut. Når du ankommer i lufthavnens Terminal 3, skal du følge skiltningen mod terminalbussen ned for enden af terminalen. Her skal du tage udgangen til Ellehammersvej og fortsætte hen mod bustoppestedet, som er beliggende foran Hilton Hotel. Herfra tager det kun 5. minutter med terminalbussen, før du er fremme ved Car Rental Centre.

Kort over Car Rental Centre.png

 

Flytning af biludlejning giver flere p-pladser på P10

Flytningen af biludlejningsselskaberne har gjort det muligt at frigive flere parkeringspladser på parkeringsanlægget P10. Dette parkeringsanlæg findes i Standard kategorien og ligger i en gåafstand på 4-6 minutter fra Terminal 2 og 3. Læs mere om vores standard produkt her.

 

Nu kører terminalbussen oftere

På grund af flytningen af biludlejning og åbningen af det nye Car Rental Centre er lufthavnens gratis terminalbusser begyndt at køre hvert. 10. minut. Dette giver dig mulighed for at komme hurtigere frem og tilbage til Car Rental Centre, når du skal booke, hente eller aflevere din udlejningsbil. Du finder terminalbussens køreplan her.