Elbiler

Når du parkerer i Københavns Lufthavn, kan du få din elbil ladet op, så du kan se frem til en opladt bil, når du vender hjem fra din rejse.

Københavns Lufthavn har i øjeblikket 18 parkeringspladser som er forbeholdt elbiler. Disse seks pladser ligger placeret i vores Direct p-hus P6 og P8 samt ved Vilhelm Lauritzen Terminalen. Ved hver plads er der installeret et ladestik/ladestander (220V og 400V), som passer til de fleste bilmodeller. Som rejsende i Københavns Lufthavn, kan du dermed se frem til at komme hjem til en fuldt opladt elbil. 

 

P-hus
Type ladestander 
Placering
Antal ladestandere
Direct P6
Schneider, Type 2
5 - 22 kW 
Kælderen niveau -2, lige ved opgangen/indgangen til Terminal 3
10
Direct P8
ALFEN, Type 2
5 - 22 kW
Kælderen niveau -2
6
VL Terminal
ALFEN, Type 2
5 - 22 kW
Parkeringspladsen foran Vilhelm Lauritz Terminalen
2

 

parkeringskort_da_elbil_udenP7

 

Kan jeg booke en ladeplads?

Selve parkeringen foregår på samme vilkår som med almindelige biler. Dog er det ikke muligt at reservere en specifik elbilplads. Det begrænsede antal gør naturligvis, at der er rift om pladserne. Så hvis du rejser i travle perioder, kan du ikke være sikker på at få en plads ved et af vores ladestandere.

 

Betaling ved brug af ladestandere i lufthavnen

I løbet af 2020 vil det ikke længere være gratis at lade sin elbil op i lufthavnen. Ikrafttrædelsesdatoen samt eksakte priser vil fremgå her på siden, inden betaling af el træder i kraft.